31.458 stemmer afgør hvem der modtager årets svend

Siden midten af juli har 31.458 danskere afgivet deres stemmer på www.bt.dk/svendprisen og via SMS på hvem der skal vinde årets Svend-priser – og afstemningen ernu slut!

Svend-prisen er Danmarks yngste filmpris som i 2008 uddeles for fjerde gang, under etstort Gallashow i Svenborg Teater d. 28. august. I modsætning til alle andre filmpriser iDanmark er Svend-prisen publikums pris.

De film, filminstruktører og skuespillere som har modtaget flest stemmer – vinder! Semere om de nominerede på www.svendborgfilmdage.dk
I år er der ca. 50% flere som har stemt end sidste år – og der er udsolgt til åretsGallashow, hvor billetterne har kunnet købes siden 1. juli.
I år er også første år, hvor Svend-prisen uddeleles under Svendborg Filmdage, hvor 400filmfolk mødes til branchens filmtræf og hvor der er masser af filmaktiviteter, som f.eks.DANMARKSPREMIERE på den amerikanske film GET SMART, med Steve Carrell, medgratis adgang for alle. Se mere om aktiviteterne på www.svendborgfilmdage.dk.

Blandt alle de, der har stemt trækkes lod om en luksussafari for to til Sydafrikasponsoreret af Limpopo Travel. Vinderen kontaktes direkte torsdag d. 28. august efterGallashow.
For flere oplysninger kontakt: sekretariatsleder Dorte Wiedemann, Foreningen afFilmudlejere i Danmark (FAFID) på dw@fafid.dk eller mobil 5151 6091

Svendborg, 20. august 2008

Download